Home » Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder. | den lille frække frederik akkorder | Websted med top danske sangakkorder

Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder. | den lille frække frederik akkorder | Websted med top danske sangakkorder

Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder. | Du kan finde de seneste sangakkorder fra os her

[penci_button link=”#” icon=”” icon_position=”left” text_color=”#313131″]Se videoen nedenfor[/penci_button]

Se mere information her: Se her

Billeder relateret til emnet Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder.

Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder.


Oplysninger relateret til emnet den lille frække frederik akkorder

Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder. Danske sange på ukulele og guitar, med tabs, tekst & becifring. Tekst af H.C. Andersen. Lær at spille ukulele. Ukulele tutorial. Hurtig indlæring når du skal lære en ny sang eller børnesang. Ukulele for begyndere. Sange for børn med tekst og akkorder. Sang musik for børn på ukulele.
Play along, sing along. Ukulele spil med.
Abonner på min kanal, for at få flere sange med tekst og akkorder:

Anbefalet playliste:

Flere børnesange på min kanal: Ukulele spil med.
Der sad to katte på et bord.
I en skov en hytte lå.
Mariehønen Evigglad.
Bjørnen sover.
Bim Bam Busse.
Bro Bro Brille.
Der bor en bager.
Jeg ved en lærkerede.
Jeg er en glad lille cowboy.
Lille sky gik morgentur.
Jeg er så glad for min cykel.
Jeg har min hest, jeg har min lasso.
Jeg kan ikke li´at gå i bad.
Lille Lise.
Hjulene på bussen.
Giraffen Gumle.
Den lille frække Frederik.
Den lille Ole med paraplyen.
Fastelavn er mit navn.
Kan du gætte hvem jeg er?
En elefant kom marcherende.
Se min kjole.
Mæ si´r det lille lam.
I dag er det Ole´s fødselsdag.
En kort en lang en trekant en stang.
Jeg er en papegøje fra Amerika.
Jens Pedersens ko.
Stop den lille kænguru.
På et lille grønt blad.
Jeg har en flyvemaskine.
Åh abe.
Tre små soldater.
Snemand Frost og frøken Tø.
Æblemand.
De tre små fisk.
Andrea´s sang.
Kajs sang.
#ukulele #ukuleletutorials #tekstogakkorder #danskesange #børnesange #danskebørnesange #læratspilleukulele #sangepådansk #ukulelespilmed #dagpleje #vuggestue #børnehave #pædagog #pædagoger #sangeforbørn #godnatsange #musik #musikforbørn #ukuleletabs #tabs #becifring #lilleviggo #rideranke #hcandersen

-~-~~-~~~-~~-~-
Please watch: “Jeg en gård mig bygge vil. Play along, ukulele,guitar. Tabs,tekst & akkorder.”

-~-~~-~~~-~~-~-

>>Denmark.xemloibaihat.com, Vi håber, at disse oplysninger har stor værdi for dig

Nøgleord relateret til emnet den lille frække frederik akkorder.

#Lille #Viggo #vil #ride #ranke #Play #Tabs #lyrics #amp #akkorder

lille viggo vil du ride ranke tekst,lille viggo vil du ride ranke,lille viggo,børnesang,børnesange danske akkorder,ukulele børn,ukulele begynder,lær at spille ukulele,ukulele,ukulele dansk,børnesange,børn sange,børn musik,lær at spille guitar,lær at spille på guitar,guitar begynder,ukulele tabs,becifring,tekst og akkorder,akkorder guitar,akkorder ukulele,danske børnesange,tabs for ukulele,ride ranke,H C Andersen,Ukulele play along

Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder.

den lille frække frederik akkorder.

1 thought on “Lille Viggo, vil du ride ranke. Play along. Tabs, lyrics & akkorder. | den lille frække frederik akkorder | Websted med top danske sangakkorder”

Leave a Reply

Your email address will not be published.